[웨비나] Microbial Aspects in Brewing Industry Webinar [On-demand]

작성자
admin
작성일
2021-07-30 13:19
조회
4102



[ Webinar ]

Microbial Aspects in Brewing Industry Webinar

[ Overview ]
Food spoilage is a common concern in brewing and often results in a dumping of a batch, food poisoning, recall, bad press and sometimes even death. It is something we all keep in mind and try our very best to prevent as we go about our daily tasks. In this session the expert from the industry will talk about common spoilage microorganisms in breweries and their growth conditions, principles of detection and quantification and application of detection principle for prevention. At Sartorius we believe ‘efficient detection is the best form of prevention’ and are dedicated to provide the best solutions for detecting and preventing these spoilages. Our expert will introduce the brand Sartorius, briefly cover the spoilage and the solutions in detecting and preventing these spoilages.

> Webinar Registration
싸토리우스코리아 웹사이트는 귀하의 사용자 경험을 개선하고 귀하의 관심사에 맞는 콘텐츠를 제공하기 위해 쿠키를 사용합니다.
본인은 Sartorius가 사용자 프로필을 생성하고 관심있는 관련 있는 광고를 제공하기 위해 본인과 관련된 데이터를 처리하는 데 동의합니다.
이 동의는 자발적이며 이 웹사이트를 사용하는데 필요하지 않으며 향후 언제든지 철회할 수 있습니다.
동의
거부